Kuidas kuulutada

Läänlase kuulutustelehel saad tasuta kuulutada. 

Kõigepealt pead end registreerima, valides ülamenüüst "Avalda kuulutus". Pane kirja oma nimi ja perekonnanimi (võid kasutada pseudonüüme), meiliaadress (see peab olema päris aadress) ja vali endale meelepärane salasõna. Hiljem saad kõike seda oma konto alt muuta. 

Kui oled registreerinud, saadetakse sinu emailile kiri. Kliki kinnituse lingile. Sind suunatakse kuulutuselehele ja nüüd saad ülamenüüst sisse logida, kasutades registreerides kirja pandud meiliaadressi ja salasõna. Ka edaspidi saad nendega oma kontole sisse logida.

Vali ülamenüüst "Loo kuulutus". Vali Plaan Tasuta 90 päeva 10 kuulutust.

Kuulutus püsib üleval 90 päeva. Sul on 10 krediiti, mis tähendab, et saad avaldada 10 tasuta kuulutust. Kui see arv saab täis, vali uuesti sama plaan ja saad jälle avaldada 10 tasuta kuulutust. 

Iga kuulutuse juurde saad lisada 6 fotot.

Kuulutust avaldades pane tähele:

Kui oled Plaani ära valinud ja hakkad kuulutust sisestama, vali Põhikategooria. See on kohustuslik valik ja märgitud tärniga (*). Põhikategooria lahtri alt saad valida ka Lisakategooria, kui soovid täpsemat määratlust.  

Fotod:

Kui kuulutuse juurde on sul vaja lisada fotosid, siis kuulutust sisestades pead valima eraldi Avafoto. See on foto, mida külastajad näevad avalehel. See ei ilmu su kuulutuse juurde, kui lugeja kuulutuse avab.

Selleks, et foto(d) oleksid nähtavad ka siis, kui lugeja kuulutuse avab, pead valima kuulutuse sisestamise lehe lõpuosast Fotod: +Sirvi. Klikkides nupule +Sirvi saad juurde lisada kuni kuus fotot. Ole hea, ära lae üles liiga suuri fotosid. Mõistlik suurus on laiusega 1000 pxl. Alati on parem, kui fotod on lapikud, mitte püstised. 

LISAVÕIMALUSED

Oma kuulutustele saad lisada soodushinna kupongi, mis on külastajatele hästi leitav. Vali oma kontol menüüst "Sooduspakkumised" ja siis juba "Loo sooduspakkumine".

Kirjuta pealkirjaks näiteks "Suvekleit nüüd -20%", vajadusel järgmisse lahtrisse pikem selgitus. Vali kalendrist allahindluse kehtivuse aeg. Osa veebilehitsejaid ei pruugi kalendrivaadet näidata. Siis kirjuta lahtrisse AASTA-KUU-PÄEV, näiteks nii: 2021-05-31. Sellel kuupäeval lõpeb sinu pakutud allahindlus.

Juurde võiksid lisada ka foto. Kui sul on avaldatud mitu kuulutust, siis pead valima, millisele kuulutusele sooduspakkumist tahad teha.

Sooduspakkumised leiavad huvilised üles peamenüüst "Õpetus: kuidas siin kuulutada" rippmenüüst. Kõik sooduspakkumised on ühel lehel ja tavakuulutustest eraldi. Seepärast jäävad need hästi silma.

Lisa võimalusel alati kuulutusele foto(d).

Kui sul tekkis küsimusi, siis saada kiri ivar@laanlane.ee või helista 5680 4407. Küsi julgesti, juhendan sind.

Kui mingil põhjusel jääb sul kuulutus avaldamata, saada see koos foto(de)ga ivar@laanlane.ee. Panen kuulutuse ise üles.  

Jaga
Otsi blogist